youtube tiktok facebook instagram

Відбілювання

Запитати

Відбілювання

Намагаючись зекономити на відвідуванні стоматолога, деякі люди намагаються виконати відбілювання зубів у домашніх умовах.

Сода, активоване вугілля, лимонна цедра — у хід йде все. Але результат не відповідає очікуванням, до того ж на зубній емалі з‘являються мікротріщини, що призводить до руйнування тканин. Тому ми рекомендуємо довірити безпечне відбілювання зубів професіоналам.

В нашій клініці на вас чекає дбайливе професійне відношення, сучасне обладнання та матеріали. Проводимо процедуру без болю та дискомфорту, з гарантією якості.

Скільки коштує процедура, залежить від обраного метода та складності процедури.

Чекаємо на вас за адресою: Dr. Pechnikova medical center, вулиця Академіка Грушевського, 42, Рівне, Рівненська область.
Працюємо тільки за попереднім записом.

Телефонуйте 0685342760.

З повагою, ваш дитячий стоматолог Кухаревич Олексій Віталійович.

відбілювання, Відбілювання, “Ruby Dental Clinic”

Методи відбілювання

Перед тим, як виконати процедуру, ціна якої визначається на первинній консультації, стоматолог проводить огляд ротової порожнини. Це необхідно, щоб оцінити стан тканин, провести необхідне лікування та підібрати належні засоби для виконання процедури.

Наразі використовується декілька технік:
  • Хімічне відбілювання зубів. Щоб відбілити зуби, стоматолог наносить на зубну емаль спеціальний гель, зроблений на основі перекису водню. Таке відбілювання має плюси і мінуси. До перших відносять швидкість та ефективність методики. До мінусів — ризик травмування емалі, можливість проводити процедуру тільки за умови повністю здорових зубів.
  • Ендовідбілювання. Запроваджується при сильному потемнінню зубів. Полягає в заливанні гелю, що відбілює, в порожнину зуба, після чого вона закривається тимчасовою пломбою.
  • Фотовідбілювання. Засіб для отримання білих зубів — також гель на основі перекису водню, що наносять на поверхню та активують за допомогою спеціальної лампи. Процедура  виконується послідовно, у 3-5 етапів. Ефект помітний одразу, іноді вдається відбілити зубну емаль на 8-10 відтінків.
  • Лазерне відбілювання зубів. Надсучасна техніка, що є в стоматології. За активування гелю відповідає лазерний промінь, що дозволяє отримати відмінний результат за один сеанс.
відбілювання, Відбілювання, “Ruby Dental Clinic”

Після завершення процедури стоматолог покриває зубний ряд засобом, що містить фтор. Це сприяє зміцненню емалі та знижує чутливість.

Чи шкідливо відбілювати зуби?

Ні, за умови що ви звернулись до професіоналів та дотримуєтеся рекомендацій лікаря після процедури. В першу чергу це стосується вживання їжі, адже на кілька днів лікар пропише вам «білу дієту».

Що можна їсти після процедури — продукти, що не містять сильного пігменту. Тобто кола, кава, чай, морква, шоколад, соки, апельсини під забороною. Але білосніжна посмішка того варта, чи не так?

відбілювання, Відбілювання, “Ruby Dental Clinic”

Приходьте до нас за здоровими чарівними посмішками.

Для запису на консультацію телефонуйте 0685342760.

З повагою, ваш стоматолог Кухаревич Олексій Віталійович.

відбілювання, Відбілювання, “Ruby Dental Clinic”

Залишились питання ?
Запитуй у Кухаревича Олексія